Plek Ameland

/*! elementor - v3.17.0 - 08-11-2023 */ .elementor-widget-image{text-align:center}.elementor-widget-image a{display:inline-block}.elementor-widget-image a img[src$=".svg"]{width:48px}.elementor-widget-image img{vertical-align:middle;display:inline-block}

ALGEMENE VOORWAARDE

Inhoudsopgave

Artikel 1 – Definiti
Artikel 2 – Identiteit van de ondernemer
Artikel 3 – Toepasselijkheid
Artikel 4 – Aanbiedingen en bestellingen
Artikel 5 – Prijzen en betalingen
Artikel 6 – Levering en eigendomsvoorbehoud
Artikel 7 – Retourneren en ruilen
Artikel 8 – Garantie
Artikel 9 – Aansprakelijkheid

 

Artikel 1 – Definities
In deze Algemene Voorwaarden hebben de volgende termen de volgende betekenis:

“Website”: de website die toegankelijk is via de URL [info@plek-Ameland.nl];
“Winkel”: de fysieke winkel die zich bevindt op [Plek Ameland, Kerkstraat 5, 9163HA];
“Producten”: producten die via de Website of Winkel verkocht worden;
“Klant”:de persoon of entiteit die een Product koopt via de Website of Winkel
Overeenkomst”: de overeenkomst tussen de Klant en de Verkoper voor de aankoop van Producten.

Artikel 2 – Identiteit van de ondernemer
Plek Ameland
Kerkstraat 5
9163HA

Telefoonnummer: 0610004717
E-mailadres: info@plek-ameland.nl
KvK-nummer: 89423364
BTW-identificatienummer: NL004725605B54

Artikel 3 – Toepasselijkheid
Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, bestellingen, leveringen en Overeenkomsten tussen de Klant en de Verkoper met betrekking tot de Producten die worden aangeboden via de Website en/of de Winkel.

Artikel 4 – Aanbiedingen en bestellingen
Alle aanbiedingen van de Verkoper zijn vrijblijvend en de Verkoper behoudt zich het recht voor om aanbiedingen te wijzigen of in te trekken. Bestellingen kunnen worden geplaatst via de Website of in de Winkel. De Verkoper heeft het recht om bestellingen te weigeren.

Artikel 5 – prijzen en betalingen
Alle prijzen zijn in euro’s en inclusief BTW. Betaling kan worden gedaan via de Website (via een beveiligde betalingsgateway) of in de Winkel (met contant geld of pinpas). De Verkoper behoudt zich het recht voor om de prijzen te wijzigen.

Artikel 6 – levering en eigendomsvoorbehoud
De Verkoper streeft ernaar om de Producten binnen 3-5 werkdagen na ontvangst van de betaling te leveren. De levering vindt plaats op het adres dat door de klant is opgegeven. Het eigendom van de producten gaat over op de klant zodra de volledige betaling is ontvangen. Tot die tijd blijven de producten eigendom van de Verkoper.

Artikel 7 – retourneren en ruilen
De Klant heeft het recht om de Producten binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren of te ruilen. De kosten voor het retourneren zijn voor rekening van de Klant, tenzij het Product defect is. Geretourneerde Producten moeten in hun originele staat en verpakking zijn en mogen niet zijn gebruikt. De Verkoper zal het geld binnen 14 dagen na ontvangst van de geretourneerde Producten terugbetalen.

Artikel 8 – Garantie
De verkoper geeft garantie op de Producten conform de wettelijke garantiebepalingen. De garantie vervalt indien het defect is veroorzaakt door onjuist gebruik of reparaties door de Klant of derden.

Artikel 9 – Aansprakelijkheid
De Verkoper is niet aansprakelijk voor enige schade (direct of indirect) die voortvloeit uit het gebruik van de Producten of de Website, tenzij er sprake is van opzet of grove nalatigheid aan de zijde van de Verkoper

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Ontvang de laatste nieuwtjes en aanbiedingen direct in je mailbox.